1:1 coaching voor de dierenprofessional die klaar is voor groei & impact

Je bent een ondernemer met grote plannen en ambities. Vanuit jouw eigen ervaring ben je begonnen met het helpen van baasjes en hun dieren, maar ook om financieel vrij te worden. Je gelooft in wat je doet en je wéét dat dit. het. is. Toch loopt het nog niet zoals verwacht…

Je hebt tot nu toe al veel zelf gedaan en geprobeert, maar je doet eigenlijk maar wat

Waar je het in het begin prima vond om aan te rommelen en je tijd te nemen, voel je nu dat het tijd is om door te pakken. Je bent er klaar voor om meters te maken en door te groeien.

Je hebt geen zin om jezelf eerst binnenstebuiten te moeten keren op zoek naar antwoorden, maar je bent je wel bewust van jouw aandeel in het geheel. Je wilt praktisch aan de slag en meters gaan maken.

Dat is wat we samen gaan doen.

We gaan samen actief aan de slag om jouw doelen te verwezenlijken

Om de verandering te creëren die je zo graag wilt, is er actie nodig. Actie vanuit jou, maar ook vanuit mij. Gedurende de tijd dat wij samenwerken, word ik onderdeel van jouw bedrijf. Ik kijk mee naar waar ik kansen zie, ik help je in het opzetten van je strategie en ik blijf betrokken bij wat je doet, zodat jij een stevige fundering neerzet en niet een eenmalige lucky shot hebt.

“Toen ik het traject van Mariska zag, wist ik dat dit mij zou gaan helpen om eindelijk stappen te gaan zetten”

Dankzij Mariska’s coaching heb ik nu een beter beeld van mijn ideale klant en heb ik daadwerkelijk onderzocht of er een markt is voor mijn dienst. De samenwerking met Mariska verliep heel fijn en ze is zowel kritisch als een aanmoedigende supporter. De combinatie van coachgesprekken en snelle feedback op mijn vragen maakte dat ik een mooie stok achter de deur had én een duidelijk beeld van wat me te doen stond. Mijn grootste inzicht is dat ik niet alleen waarde lever aan mijn klanten, maar het voor mijzelf ook heel waardevol is om het gesprek met mijn doelgroep aan te gaan. Dit kan ik ook op de lange termijn meenemen, dankjewel Mariska!

– Ananja van Effectief Trainen

Ik kijk dus ook naar de langere termijn

Niet alleen naar wat er binnen het traject gebeurt, maar ook wat erna gebeurt. Welke kansen zie ik voor je op de lange termijn en hoe we het fundament zo neerzetten dat je die kansen ook kunt benutten.

Mijn 1:1 coaching is voor jou als jij…

Doelgericht aan de slag wilt gaan. Je bent klaar met het lezen van het zoveelste boek en wilt nu gericht aan de slag met concrete stappen.

✓ Bereid bent om écht actie te ondernemen. Je kunt alleen alles uit dit traject en jouw investering halen als je bereid bent het werk ervoor te doen.

✓ Op zoek bent naar een betrokken coach die met je meeloopt, maar ook zegt waar het op staat. Je moet bereid zijn in de spiegel te kijken.

Wat houd het traject precies in?

Dit 1:1 traject is erop ingericht om jouw fundament en strategie op te zetten en samen te bouwen. We doorlopen de hele cirkel van jouw doelgroep tot aan je website teksten en marketing strategie om ervoor te zorgen dat je een waterdichte fundering hebt.

Dit traject is erg persoonlijk en in de kick-off van dit traject zullen we bespreken wat er voor jou nodig is om naar het volgende level te komen. Het kan zijn dat we aan de slag gaan met jouw aanbod, maar het kan ook zijn dat dit al sterk staat en dat we mogen focussen op de website en het binnenhalen van eerste leads.

Gedurende dit traject krijg je constante 1:1 begeleiding van mij persoonlijk. Ik ben 24/5 voor jou bereikbaar bij vragen naast de maandelijkse coach sessies.

Dit is wat we gaan doen

Ondernemen is tof, maar het levert ook een hoop onzekerheden op. Kom je volgende maand wel rond, waar vind je nieuwe klanten en hoe past een nieuw aanbod in jouw bedrijfsvoering? Samen gaan we dit tackelen, zodat jij een bedrijf neerzet dat klaar is voor de toekomst.

Group Copy 58👇

De basis straktrakken

We kijken naar de fundering van jouw bedrijf, dus jouw doelgroep, aanbod en prijzen.

Group Copy 57🎨

Positionering & branding

Hoe en waardoor onderscheid jij je in de drukke markt zonder dat je je er niet meer in herkent?

Group Copy 48🚀

Jouw bedrijf analyseren

Wat kun je nu al doen om je omzet te verhogen en waar kunnen we verder optimaliseren?

Group Copy 46🏆

Implementatie

We implementeren alles wat we bespreken, ik help je hier waar nodig bij.

Group Copy 47❤️

Finetunen

Wat heb je geleerd van de afgelopen periode en waar mogen we nog bijschaven?

Group Copy 50👊

Accountability

Wil je resultaat? Dan moet je het ook echt gaan doen. Ik ben jouw stok achter de deur.

Je krijgt ook toegang tot de online community met ál mijn kennis

Om je alle tools aan te rijken die je nodig hebt in dit traject, krijg je ook toegang tot de online community, de Female Leader App. Hierin vind je nog meer aanvullende informatie om je te ondersteunen met het neerzetten van jouw bedrijf. Heb je bijvoorbeeld nog geen website? Dan leer je daar hoe je dit bouwt incl alle tools die je nodig hebt daarvoor. Loop je daar vervolgens mee vast? Dan ben ik er om je te helpen.

Het meest complete businesstraject voor dierenprofessionals

Speciaal voor degene die klaar zijn met aanmodderen en nu concrete stappen willen zetten.

1:1 coachtraject voor dierenprofessionals

3 maanden samen aan de slag

Online kick-off sessie om de basis direct strak te leggen

Het is belangrijk dat de neuzen de goede kant op staan, we leggen jouw bedrijf onder de loep en bepalen waar we mogen optimaliseren.

Maandelijks een strategische sessie

Om te bespreken hoe het gaat en wat de focus van de komende periode is, zo kunnen we op tijd bijsturen waar nodig.

Dagelijks (24/5) Whatsapp support

Loop je ergens vast? Dan ben ik altijd bereikbaar om je snel op weg te helpen. Je kunt álle vragen op me af vuren.

Toegang tot de gehele Female Leader App

Krijg toegang tot de online omgeving met daarin al mijn kennis gebundeld in de vorm van online trainingen en masterclasses.

Veelgestelde vragen

Ja! Je kunt in 1x betalen, in drie termijnen of in zes termijnen. Dit kun je in de checkout aanklikken.

Waar je maar bij nodig hebt. Het 1:1 traject is geen one-size-fits-all traject waarbij we een standaard riedeltje doorlopen. We zullen tijdens de kick-off bepalen wat jouw doelen en actiepunten zijn en hier kun je in de tussentijd ook alles over vragen.

Maar besluit je om ook nog wat anders op te pakken, bijvoorbeeld je website: dan kun je ook die vragen bij mij neerleggen. Ik sta in dit traject volledig voor je ter beschikking. Of het nu gaat om vragen rondom websitebouw, marketing, branding of klantgesprekken. 🙂

Tof! Ik ook! 🙂 Coaching is niet iets wat je één keer doet en daarna nooit meer. Zelf vind ik het fijn om na een traject zelfstandig verder te gaan en alle informatie te laten landen. Vervolgens komen er vaak nieuwe vragen naar voren, omdat je weer een nieuw ‘level’ in bent gegaan. Dan is coaching wederom een fijne manier om snel stappen te maken.

Het is allen niet de juiste investering op het moment dat jij nu niet de tijd, ruimte en zin hebt om all-in te gaan in jouw bedrijf. 

Ik kan je geen gouden bergen beloven, want uiteindelijk zul jij het werk moeten doen. Jouw succes valt of staat dus ook volledig met jou waarbij ik uiteraard zoveel mogelijk zal sturen op zoveel mogelijk succes. 

De vraag is dus niet: is het de juiste investering? De vraag is: Ben jij klaar om all-in te gaan?

Heel persoonlijk. Het is geen one-size-fits-all traject waarbij we een bepaald riedeltje doorlopen. Tijdens de kick-off bespreken we jouw bedrijf, jouw doelen en de eerste actiepunten. Zo kan het heel goed zijn dat om jouw doelen te verwezenlijken, je eerst mag kijken naar jouw aanbod. Of dat jouw aanbod al mega sterk staat en we kunnen gaan focussen op klantgesprekken.

Dit is volledig afhankelijk van jou en hoe snel je gaat, daar kan ik geen uitspraak over doen. Jij geeft het tempo aan en ik ren naast je met je mee.