The Spiritual Kit

Jouw dier als gids

Onze dieren zijn onderdeel van ons gezin, maar wat nou als ik je vertel dat ze nog zoveel meer zijn dan dat? Dieren zijn met hun wijsheid in staat om je op dagelijkse basis te helpen in je eigen ontwikkeling.

Door hun gedrag spiegelen ze aan jou waar jij de bal nog laat vallen en wanneer je hiervoor open kunt staan, zal je wereld er voorgoed anders uitzien.

Dit is waar we naar gaan kijken

Dieren zijn in staat om op diverse manier ons te helpen ontwikkelen. Je kunt dit terugbrengen naar een paar thema’s, namelijk via: communicatie, (rouw) emoties, en hun gedrag.

Group Copy 73💬

01. Communicatie

Door communicatie (middels telepathie) te ontdekken én oefenen duiken we in jouw intuïtie en door het gedrag van dieren te onderzoeken ontdekken we de les die ze voor je hebben.

Group Copy 52❤️‍🩹

02. Rouwverwerking

Onze dieren zijn ons alles en wanneer ze ons ontvallen dan opent zich een beerput aan verdriet. Dit heeft enorme invloed en impact op jou als mens en als ondernemer.

Group Copy 74🐱

03. Dierengedrag

Door het gedrag van dieren in de gaten te houden, kun je waardevolle boodschappen voor jezelf te weten komen. We gaan inzoomen op dit gedrag om zo de lessen te achterhalen.

Group Copy 61🌈

04. Dier als gids

Welke boodschappen hebben de dieren voor jou, zowel jouw eigen dieren als die in jouw omgeving. Wat mag je met die boodschappen doen en wat voor invloed heeft dit op jouw ontwikkeling?

Dieren als gidsen is niet voor iedereen, maar het is wel voor jou als jij...

Niet iedereen is klaar voor deze training, dit is niet voor jou als jij...

"De training zet je echt bewust aan het denken over de dieren om jouw heen, waarom ze bij jou zijn en wat je van ze kan en mag leren."

Michelle en Mariska hebben samen een hele mooie online cursus opgezet over Dieren als Gidsen! Ze hebben beide een hele fijne en rustige energie wat het prettig maakt om naar ze te kijken en luisteren. De leeromgeving is erg overzichtelijk en ik vond het prettig dat sommige modules zowel gelezen als geluisterd/bekeken kunnen worden.

De training zet je echt bewust aan het denken over de dieren om jouw heen, waarom ze bij jou zijn en wat je van ze kan en mag leren. Omdat je stap voor stap wordt meegenomen in de training vallen er soms ineens kwartjes en leer je verder kijken dan alleen alleen de dingen die je ziet of ervaart. Zo ben ik nu zelf meer gaan nadenken over de boodschap die zat verborgen achter het overlijden van mijn eigen hond en alleen al door bezig zijn met de training werd er zowel bewust als onbewust zoveel in beweging gezet en dat was ontzettend mooi om te ervaren!

Ik vind het een fijne cursus om te volgen en als je nieuwsgierig bent naar wat je van de dieren kunt leren raad ik je deze cursus zeker aan!

– Michelle de Vos

Overview van de inhoud

De training dieren als gidsen is niet een training die je ‘even’ doorloopt. De kracht zit in het laten landen van de informatie en hier in de praktijk mee aan de slag gaan. Jouw dieren zijn er om je te helpen.

Group Copy 61🌈

Communiceren met dieren

Leer de basis van het telepatisch communiceren met dieren om zo hun boodschappen zelfstandig te kunnen ontvangen.

Group Copy 52❤️‍🩹

Rouwverwerking & ziekte

Hoe ga je om met ziekte bij jouw maatje en met de rouw dat volgt op het afscheid? Leer omgaan en ruimte geven aan deze emoties.

Group Copy 74🐱

Lessen van dieren

Hoe kom je (praktisch) achter de lessen die dieren jou te bieden hebben en hoe kun je hier vervolgens mee aan de slag gaan?

Group Copy 67🎁

Boodschappen uit het dierenrijk

Welke boodschappen heeft Michelle (dierentolk Samen Inzicht) opgedaan in de praktijk door te communiceren met dieren?

Group Copy 47❤️

Een hart onder de riem

Onze dieren zijn een gevoelig onderwerp en daarom kan het ook voelen alsof je er alleen voor staat. Wij begrijpen dat en staan naast je.

Group Copy 51🧘‍♀️

Aanvullende meditaties

Met behulp van meditaties helpen we je een laag dieper te gaan in de oefeningen om zo dichter bij jezelf te komen en antwoorden te vinden.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kun je wel. Je moet het alleen weer even herinneren. In de online training nemen we je mee in het maken van contact, geen zorgen: íedereen kan het.

Als je meer oefening wilt en onze begeleiding hierin, dan kun je je aanvullend aanmelden voor één van de oefenavonden die Michelle en ik organiseren.

Het is maar net hoe zweverig je het zelf maakt. Uiteindelijk is het een vorm van persoonlijke ontwikkeling waarbij iedereen in ons optiek gebaat is.

Of je nu geen dieren hebt over dat jouw dieren zijn overleden: dan nog kun je deze training volgen. Het ontvangen van boodschappen en het communiceren met dieren kan met zowel overleden dieren, andermans dieren en wilde dieren. Geen zorgen dus. 🙂

Als ondernemer wordt je constant uitgedaagd in het maken van keuzes en het afwegen van bepaalde ideeën. Dieren helpen ons hierbij met hun zachte wijsheid en het spiegelen van lessen aan ons.

Loop je ergens tegenaan in jouw bedrijf? Grote kans dat jouw kat allang laat zien wat je mag doen door spontaan speels achter een veer aan te rennen. Of de hond die ineens rust neemt waar ze normaal de energiekste van het stel is.

Hoe graag we dat zouden willen, kunnen we niet iedereen los 1:1 begeleiden. Daarom organiseren we oefenavonden.

In een klein groepje gaan we samen het communiceren met dieren oefenen en is er ruimte voor al je vragen. Meld je daar dus zeker eens voor aan als je aanvullende hulp wilt.

Daarnaast is er ook altijd de online community om vragen in te stellen.

Dieren reageren altijd en vaak sneller dan je denkt. Maar hoe snel ze met een boodschap, teken of antwoord komen ligt volledig aan jou. Als jij kunt vertrouwen dat het komt, dan komt het sneller dan dat je alles blijft controleren.

Deze content is onderdeel van de Female Leader App

Wordt lid van het platform om toegang te krijgen tot deze en alle andere content.

Maandlidmaatschap

€49/mnd

Facturatie per maand.

Kwartaallidmaatschap

€119/kwrt

Facturatie per kwartaal.