Het actuele aanbod

Alles wat je op deze pagina vind, zit inbegrepen in het lidmaatschap en de 1:1 coaching

Website kit

Websites die verkopen

Het hebben van een website is voor een ondernemer anno nu niet meer weg te denken. Toch benutten veel ondernemers de kansen die een website hun biedt niet. Of ze investeren veel geld in een op maat gemaakte website, of het is een simpele website waarbij geen conversie is. Met deze kit bouw je aan (jouw eerste) website en leer je hoe je deze optimaliseert om klanten te krijgen. Heb je nog geen website? Dan kun je gebruik maken van het website template. Hierbij staat jouw website in een handomdraai.

Zelf jouw (eerste)
website bouwen

Een handleiding over hoe je jouw website bouwt (en onderhoud) met WordPress en Elementor.

Website template ‘Dierenprofessional’

Een kant-en-klare website template voor als je nog geen website hebt of ter verrijking van jouw huidige site.

Een website die
klanten oplevert

Een masterclass over hoe je jouw website optimaliseert voor meer conversie (klanten).

The Spiritual Kit

Nuchtere spiritualiteit

Spiritualiteit voor mij betekent thuiskomen bij jezelf. Lagen afpellen om te ontdekken wie je nu eigenlijk bent en wat je te bieden hebt. Deze vorm van persoonlijke ontwikkeling is in mijn optiek onmisbaar als ondernemer. Het is hetgeen waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest en waardoor je keuzes kunt maken die echt passen bij JOU. Om dit te kunnen doen maken we dankbaar gebruik van de wijsheid van onze dieren door hun als gids te ontmoeten en door dieper tot onszelf te komen met behulp van meditaties.

Dieren als
gidsen

Een online training waarin je leert welke wijsheden jouw dier(en) met jou willen delen d.m.v. telepatisch communiceren.

Communiceren met dieren meditaties

Een meditatiebundel ter ondersteuning van het contact met je dier om boodschappen te ontvangen.

Rouwverwerking
meditaties

Een meditatiebundel om je te helpen bij zware periodes die jou ook als ondernemer raken.

Veelgestelde vragen

Stuur mij een mailtje naar ‘info@femaleleaderapp.nl’, that’s all. 🙂 Houd wel rekening met opzegtermijn van 7 kalenderdagen. Om tijdig op te zeggen dien je de opzegging dus uiterlijk 7 dagen voor de start van de volgende abonnementsperiode aan mij door te geven

Nope! Vandaag een maand lidmaatschap aangaan en morgen weer opzeggen? Het kan. 🙂 Je behoud altijd toegang tot een nieuwe periode zou beginnen.

Heel. Veel. Kennis. 

Het platform is een verlengstuk van mijn kennis. Want hoewel ik het liefste iedereen 1:1 zou helpen, is het simpelweg niet mogelijk en ook niet voor iedereen financieel haalbaar. Op dit platform wordt mijn kennis gebundeld en kun jij naar hartelust werken aan jouw bedrijf en connecten met andere ondernemers.

Dan kun je jouw vraag op het platform stellen in een groep of op de algemene tijdlijn (het is een soort Facebook eigenlijk, maar is het geen Facebook ;)). Ik ben dagelijks actief om vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Ik heb nog zoveel te delen dat ik tijd tekort kom. Houd daarvoor mijn Instagram in de gaten, hierop deel ik wat eraan komt en wanneer iets nieuws live komt. Als je lid bent van het platform ontvang je ook maandelijkse updates met de nieuwe content van het platform.

Nee. Hoewel ik wel actief ben in het beantwoorden van vragen, kan ik je niet op deze manier volledig 1:1 begeleiden. Wanneer er in te toekomst mogelijkheden komen om 1:1 met mij te werken, dan horen mensen in de community dat als eerste.