Het team

Bij een team denk ik aan de individuen die het bedrijf helpen en dit kan op diverse manieren. Je hebt de mensen die het werk verrichten, maar ook de individuen die een positieve impact uitoefenen op die mensen. 

Daarnaast vind ik het belangrijk om mij te blijven realiseren dat het wiel niet door mezelf steeds hoeft te worden uitgevonden. Daar waar mogelijk, werk ik het liefste samen met andere ondernemers.

Mariska Moerman

Momo

Team versterken?

De Female Leader App is continu in ontwikkeling en zo nu en dan ben ik op zoek naar een extra paar handen. Bekijk de openstaande vacatures voor de actuele vraag. Zie jij zelf iets waarmee je ons kunt helpen? Doe dan een open sollicitatie.

Samenwerkingen

Michelle Vertriest

Samen met Michelle is de online training ‘Dieren als gids’ ontwikkeld. Daarnaast heeft zij ook de meditatie ‘Communiceren met dieren’ gemaakt ter verrijking van de online training.

Het lichtteam

Het lichtteam is misschien wel hetgeen wat dit platform anders dan de rest maakt. Zodra ik merk dat ik vastloop of geen zicht heb op de volgende stap, dan keer ik naar binnen en vraag ik mijn team om het inzicht wat ik nodig heb.

Het omarmen van je lichtteam betekent dat je openstaat voor hun begeleiding, bescherming en ondersteuning in je dagelijkse leven en spirituele reis.

Appie de Koning

Appie is sinds mei 2023 onderdeel van het lichtteam van de Female Leader App en gidst mij met zijn wijsheid.

Open sollicitatie

Hoe wil jij mij helpen?

Door middel van onderstaand formulier kun je jezelf voorstellen en je idee pitchen. Ik neem, ongeacht de uitkomst, contact met je op. Niks ontvangen? Check je spam & contact mij op info@femaleleaderapp.nl.