Ga zelfstandig aan de slag met alle beschikbare kennis en bouw jouw bedrijf

Je bent een ondernemer met grote plannen en ambities. Vanuit jouw eigen ervaring ben je begonnen met het helpen van baasjes en hun dieren, maar ook om financieel vrij te worden. Van dat laatste is alleen nog geen sprake en je hebt geen grote budgetten over om te investeren in coaching…

Één centrale plek om te groeien, connecten en verbinden als ondernemer

Hoewel je jouw bedrijf wel zelf runt, hoef je niet in je eentje het wiel uit te vinden. De Female Leader App biedt een plek waarbij je kunt leren over diverse topics voor jouw onderneming (zoals hoe je een website bouwt) maar ook waar je kunt sparren met gelijkgestemden.

Voor een vast bedrag per maand of kwartaal stel ik alle content voor je beschikbaar zodat jouw bedrijf en jij samen kunnen groeien tot ongekende hoogtes.

Dit is er nu al direct voor je beschikbaar

Online trainingen volgen is niet de enige manier om je verder te ontwikkelen als mens en ondernemer. Daarom wordt de online omgeving steeds verder uitgebreid met extra aanvullende tools om jou te helpen op jouw reis.

De meeste ondernemers ervaren eenzaamheid in het ondernemen

Er komt als (startende) ondernemer een hoop op je af. Dingen waarvan je weet dat je er iets mee moet doen, maar ook tal van dingen waar je je nog niet bewust van bent. Als je dit allemaal alleen aan moet kijken, dan kan dat al snel erg eenzaam voelen. Daarom is een fijne community onmisbaar in het ondernemerschap.

Profiteer van de kennis van mij en andere ondernemers

De Female Leader App is voor en door ondernemers opgericht. In de basis is het een plek waarin ik al mijn opgedane kennis bundel voor alle leden, maar tegelijk is het ook een plek waar we elkaar helpen.

Ik heb toffe samenwerkingen met andere ondernemers om het platform steeds uitgebreider en waardevoller voor jou te maken. En dat alles voor slechts een fractie van het bedrag van wat je er anders aan kwijt was geweest.

Geen verborgen addertjes onder het gras waardoor je veel betaald

Met veel lidmaatschappen zit je ineens toch vast aan iets waarbij je een minimale looptijd hebt van een jaar. Het is paniekvoetbal van ondernemers om er maar voor te zorgen dat bepaalde inkomsten gegarandeerd zijn.

Ik geloof daar niet in. Ik geloof wél in de kracht van mijn platform. Het is dus ook helemaal niet nodig om mee te doen aan dat soort vage praktijken. Om die reden is er bij mijn platform dus ook geen minimale looptijd.

Je kiest zelf of je een maand- of kwartaallidmaatschap aangaat. Ongeacht welke van de twee je kiest, kun je beide op ieder moment opzeggen. Vandaag aangevraagd en morgen besluiten dat je het alleen maar bij deze maand of dit kwartaal wilt houden? Geen probleem, stuur mij een mailtje en dan regel ik het voor je.

Het platform bevat echter zoveel waarde dat ik zeker weet dat je wel langer wilt blijven, maar dat terzijde. 😉

Kies wat bij jou past

Maandlidmaatschap

€49/mnd

Facturatie per maand.

Kwartaallidmaatschap

€119/kwrt

Facturatie per kwartaal.

Veelgestelde vragen

Stuur mij een mailtje naar ‘info@femaleleaderapp.nl’, that’s all. 🙂 Houd wel rekening met opzegtermijn van 7 kalenderdagen. Om tijdig op te zeggen dien je de opzegging dus uiterlijk 7 dagen voor de start van de volgende abonnementsperiode aan mij door te geven

Nope! Vandaag een maand lidmaatschap aangaan en morgen weer opzeggen? Het kan. 🙂 Je behoud altijd toegang tot een nieuwe periode zou beginnen.

Heel. Veel. Kennis. 

Het platform is een verlengstuk van mijn kennis. Want hoewel ik het liefste iedereen 1:1 zou helpen, is het simpelweg niet mogelijk en ook niet voor iedereen financieel haalbaar. Op dit platform wordt mijn kennis gebundeld en kun jij naar hartelust werken aan jouw bedrijf en connecten met andere ondernemers.

Dan kun je jouw vraag op het platform stellen in een groep of op de algemene tijdlijn (het is een soort Facebook eigenlijk, maar is het geen Facebook ;)). Ik ben dagelijks actief om vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen.

Ik heb nog zoveel te delen dat ik tijd tekort kom. Houd daarvoor mijn Instagram in de gaten, hierop deel ik wat eraan komt en wanneer iets nieuws live komt. Als je lid bent van het platform ontvang je ook maandelijkse updates met de nieuwe content van het platform.

Nee. Hoewel ik wel actief ben in het beantwoorden van vragen, kan ik je niet op deze manier volledig 1:1 begeleiden. Wanneer er in te toekomst mogelijkheden komen om 1:1 met mij te werken, dan horen mensen in de community dat als eerste.