Website kit

Kant-en-klare website template

Heb je nog geen website en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is de kant-en-klare website template de oplossing. Dit template bevat de nodige pagina’s voor iedere ondernemer. Met behulp van de handleiding ‘Zelf jouw (eerste) website bouwen’ weet je precies hoe je het installeert en vervolgens eigen maakt.

Alles staat al voor je klaar

De website template ‘dierenprofessional’ is een ready to use website template. De belangrijkste pagina’s zijn gemaakt en kunnen makkelijk hergebruikt worden.

Group Copy 65🖥

01. Belangrijkste pagina's klaar

Home, over mij, sales pagina, een blog... Het zit er allemaal al in. Je bent uiteraard vrij om te bepalen of je het ook allemaal wilt gebruiken.

Group Copy 69🙌

02. Makkelijk recyclen

Een gedeelte van de ene pagina gebruiken op een andere pagina? Of een compleet nieuwe pagina samenstellen uit diverse onderdelen? Het is mogelijk.

Group Copy 57🎨

03. Maak het helemaal eigen

Je eigen kleuren, lettertypes en afbeeldingen maken al een wereld van verschil, Dit doe je allemaal in een handomdraai.

Group Copy 53💻

04. Met grote handleiding

De handleiding 'Zelf jouw (eerste) website bouwen is een verlengstuk van dit template. Leer in de handleiding hoe je het eigen maakt.

Dit website template is voor jou geschikt als jij...

De website template is (helaas) niet voor iedereen, bijvoorbeeld als jij...

Dit is wat je concreet krijgt

Hoewel het lastig is om alle inhoud op één pagina samen te vatten, biedt het schema hieronder het meeste inzicht in wat je kunt verwachten van het template.

Group Copy 57🎨

Volledig customizable

Andere kleuren, lettertypes, afbeeldingen en samenstellingen van de pagina's? Het is allemaal mogelijk. In de handleiding leg ik uit hoe je dit doet.

Group Copy 69🙌

Simpel in gebruik

Elementor werkt vrij simpel, samen met de handleiding leer je hoe alles werkt waardoor je snel ook geheel eigen pagina's kunt maken.

Group Copy 53💻

Snel geïnstalleerd

Binnen een paar minuten staat de template live en kun je beginnen met eigen maken. Ik laat je precies zien hoe je dit doet.

Group Copy 48🚀

Toekomstproof

Wil je later een webshop of leeromgeving? Dan kan dat hiermee uiteindelijk ook. Zo weet je zeker dat je er lange tijd mee uit de voeten kunt.

Group Copy 71🔗

E-book download optie

Veel ondernemers werken met een gratis weggever zoals een e-book. Hier is rekening mee gehouden in het design.

Group Copy 60

Bekijk demo

Bekijk de website template volledig online, klik op 'bekijk demo' als je de template wilt bekijken. Alles wat je ziet, is erbij inbegrepen.

Wees niet bang dat iedereen dezelfde website heeft

Als iedereen puur de template zou gebruiken en niks anders dan kleuren aan zou passen, dan zou het er allemaal vrij hetzelfde uitzien ja. Maar dat is het mooie van Elementor en hoe de template is opgebouwd.

Doordat de pagina’s uit diverse blokken bestaan, kun je gemakkelijk blokken kopieren en plakken om zo je eigen pagina samen te stellen. De bovenkant van de over mij pagina? Top! Vervolgens een blok dat stond op de home pagina? Go for it.

Video afspelen

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem! Met behulp van deze website template heb jij in een handomdraai jouw website gebouwd.

Ik laat je zien hoe je het installeert, maar ook hoe je het vervolgens aanpast en nieuwe dingen naar wens bouwt. Wanneer je snapt hoe het werkt, zul je merken dat het best wel simpel is.

Dan kun je ervoor kiezen om zelf een licentie aan te schaffen (momenteel €99 voor een jaar), of je kunt onder mijn licentie blijven voor €35 per jaar. Je ontvangt hier tegen die tijd een mail over.

Als je het niet zou aanpassen wel ja. In de handleiding laat ik je zien hoe je onderdelen kunt recyclen, kleuren kunt aanpassen, foto’s verandert etc. Zo ben je zelf in staat om de template om te zetten naar jouw bedrijf. Geen zorgen: je herkent het niet meer terug.

Dan kun je gebruik maken van de online community voor het delen van je vraag. Hier ben ik zelf ook actief in en ik zal je waar nodig op weg helpen. Geen zorgen, ik ben nog nooit een vraag tegengekomen dat niet opgelost kon worden.

De handleiding wordt constant uitgebreid met nieuwe foutmeldingen en hoe je die oplost. Het kan zijn dat je een keer een foutmelding tegenkomt die nog niet in de handleiding staat. Je kunt deze foutmelding in de community insturen, ik zal deze dan bekijken en oplossen waarna ik de oplossing deel in de handleiding.

Je wordt dus nooit zomaar aan je lot overgelaten!

Niks! Jouw website is van jou en staat op jouw eigen systeem. Wanneer je jouw lidmaatschap opzegt, gaat dit niet ten koste van jouw website.

Wel loop je nieuwe tutorials en probleemoplossende lessen mis. 🙂

Deze content is onderdeel van de Female Leader App

Wordt lid van het platform om toegang te krijgen tot deze en alle andere content.

Maandlidmaatschap

€49/mnd

Facturatie per maand.

Kwartaallidmaatschap

€119/kwrt

Facturatie per kwartaal.