Website kit

Zelf jouw (eerste) website bouwen

Er zijn tal van systemen en manieren waarop je nu een website kunt bouwen. Van bekende ‘sleur-en-pleur’ bouwers zoals Wix tot WordPress. De keuze is reuze, maar je wilt wel iets waarmee je goed uit de voeten kunt, wat toekomst-proof is én wat kosten technisch interessant is…

Leer hoe je een website bouwt

In een stap voor stap handleiding neem ik je mee in het werken met WordPress en Elementor. In combinatie met de website template ‘Dierenprofessional’ heb je binnen no time jouw website gebouwd.

Heb je al een website dat gebouwd is met WordPress en Elementor? Dan leer je hoe je die kunt onderhouden en aanpassen.

Group Copy 65🖥

01. Stap-voor-stap tutorials

Met behulp van video's laat ik je zien hoe je bepaalde dingen bouwt (denk aan een contactpagina) en instelt. Van je mailkoppeling tot aanbod pagina.

Group Copy 69🙌

02. Extra templates

Ik bouw veel dingen voor, je kunt hierbij meedoen om het zelf te leren of je download en installeert rechtstreeks wat ik heb gemaakt op je eigen site.

Group Copy 67🎁

03. Één jaar gratis Elementor Pro

In deze handleiding gebruiken we Elementor Pro voor het bouwen, daarom zit er een jaarlicentie bij inbegrepen t.w.v. €99.

Group Copy 68⚠️

04. Probleemoplossingen

Het gevreesde onderdeel van websites zijn de foutmeldingen die ze wel eens geven. In de handleiding laat ik je zien hoe je deze zelfstandig oplost.

Het bouwen en zelf onderhouden van een website is niet voor iedereen, het is voor jou als...

Bepaalde dingen gaan we niet doen in deze online handleiding, namelijk...

"Een mega aanrader als je net zoals ik een technoob bent maar wel een super mooie, goedwerkende website wilt hebben!"

Ik zat even helemaal vast met mijn website en wilde graag weer een goedwerkende, mooie website. Mariska heeft me onwijs goed geholpen in mijn design maar ook in het optimaliseren van mijn website. Hij is ontzettend snel en ook super professioneel. Mariska leert je zelf heel goed en duidelijk hoe je aan je eigen website kunt werken zodat je echt het gevoel hebt in control te zijn van je eigen website en aanbod. Een mega aanrader als je net zoals ik een technoob bent maar wel een super mooie, goedwerkende website wilt hebben! 🤗

– Michelle van Samen Inzicht

Dit is wat je concreet leert

Hoewel het lastig is om alle inhoud op één pagina samen te vatten, biedt het schema hieronder het meeste inzicht in wat er in deze handleiding allemaal wordt behandeld.

Group Copy 66🤔

De achterkant van de website

Ik leg je uit hoe WordPress in elkaar zit en hoe je ermee werkt. We doorlopen ieder punt op het dashboard, zodat jij weet waar je alles kunt vinden.

Group Copy 49🧩

Plugins

Plugins zijn kleine 'extraatjes' op jouw website waarmee je extra functies toevoegt. Ik leg je uit waar je op moet letten om je site veilig te houden.

Group Copy 53💻

Werken met templates

Ik leg uit hoe je een website template installeert. Daarnaast vertel ik je ook het nut van templates en hoe je dit zelf goed kunt gebruiken.

Group Copy 57🎨

Bewerken in Elementor

Elementor is hetgeen waarmee je jouw site uiteindelijk bouwt, dus: hoe werk je hiermee? Wat zijn de opties die je hebt en wat betekent alles?

Group Copy 71🔗

Integraties

Ik leg uit hoe je de koppeling maakt met een mailprogramma zoals Mailblue en hoe je een contactformulier tegen spam beschermd.

Group Copy 70📱

Responsive maken

Anno nu is een website dat werkt op tablet en mobiel een must. Ik leg je uit hoe je jouw website hiervoor optimaliseert.

Group Copy 68⚠️

Problemen & veiligheid

Wat doe je wanneer iets kapot gaat en hoe waarborg je de veiligheid van jouw website tegen hackers? Ik laat het je allemaal zien in deze modules.

Group Copy 72📹

Diverse tutorials

Teksten scheef zetten of laten overlappen? Een grote header foto met tekst of wat anders? Ik leg je uit hoe je dit bouwt m.b.v. tutorials.

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem! Met behulp van de website template heb jij in een handomdraai jouw website gebouwd.

Ik laat je zien hoe je het installeert, maar ook hoe je het vervolgens aanpast en nieuwe dingen naar wens bouwt. Wanneer je snapt hoe het werkt, zul je merken dat het best wel simpel is.

Dan kun je ervoor kiezen om zelf een licentie aan te schaffen (momenteel €99 voor een jaar), of je kunt onder mijn licentie blijven voor €35 per jaar. Je ontvangt hier tegen die tijd een mail over.

Als je het niet zou aanpassen wel ja. In de handleiding laat ik je zien hoe je onderdelen kunt recyclen, kleuren kunt aanpassen, foto’s verandert etc. Zo ben je zelf in staat om de template om te zetten naar jouw bedrijf. Geen zorgen: je herkent het niet meer terug.

Dan kun je gebruik maken van de online community voor het delen van je vraag. Hier ben ik zelf ook actief in en ik zal je waar nodig op weg helpen. Geen zorgen, ik ben nog nooit een vraag tegengekomen dat niet opgelost kon worden.

De handleiding wordt constant uitgebreid met nieuwe foutmeldingen en hoe je die oplost. Het kan zijn dat je een keer een foutmelding tegenkomt die nog niet in de handleiding staat. Je kunt deze foutmelding in de community insturen, ik zal deze dan bekijken en oplossen waarna ik de oplossing deel in de handleiding.

Je wordt dus nooit zomaar aan je lot overgelaten!

Niks! Jouw website is van jou en staat op jouw eigen systeem. Wanneer je jouw lidmaatschap opzegt, gaat dit niet ten koste van jouw website.

Wel loop je nieuwe tutorials en probleemoplossende lessen mis. 🙂

Deze content is onderdeel van de Female Leader App

Wordt lid van het platform om toegang te krijgen tot deze en alle andere content.

Maandlidmaatschap

€49/mnd

Facturatie per maand.

Kwartaallidmaatschap

€119/kwrt

Facturatie per kwartaal.